Q this is big

Vrijwillig blind zijn: Vrijheid bestaat niet als ...

blindheid als de leugen regeert
Een goede titel boven een artikel maakt of het veel of minder gelezen wordt als ik de RSS feed uitstuur. Als ik een artikel bewust oversla in de RSS feed wordt het zeldzaam gelezen. Onderzoek naar, wat zou er nog meer staan op een site wordt weinig gedaan. Met andere woorden veel mensen volgen slechts wat ze voorgekauwd krijgen. Maar … er is meer …
vrijwsillige blindheid

Vrijwillige blindheid:

Het, "Ik wil het niet zien" syndroom


In een oude mijnstad in de VS, Libby Montana onderzocht  een vrouw, Gayla Benefield de dood van haar beide ouders die beiden relatief jong stierven. Haar vader zijn dood zou kunnen liggen aan het harde werk in de vermiculiet mijnbouw, maar haar moeder, ze kwam uit een lange lijn van mensen die een hoge leeftijd hadden bereikt. Dat was dus verdacht. Onderzoek naar de omstandigheden en andere sterfgevallen bracht aan het licht dat de gewonnen stof in de lokale mijn vermiculiet nog vele malen ongezonder was dan asbest (80 x). Ze vertelde haar bevindingen aan haar stadsgenoten maar geen van allen wilden er iets over weten. Na vele jaren wist ze een wetenschapper zo ver te krijgen dat hij onderzoek ging doen. De gehele bevolking van de plaats werd uiteindelijk gescreend en wat bleek? De kans op vroegtijdig overlijden in Libby lag 88% hoger als in de rest van Amerika!

Toch wilden aanvankelijk geen van de inwoners iets weten over het dreigende gevaar. Bang om de realiteit onder ogen te zien (?) Hun hele toekomst en zekerheid stond op het spel. De ogen collectief sluiten was klaarblijkelijk eenvoudiger. De, "we zien wel wat er komt mentaliteit", of, … "wat kunnen wij daar aan doen". Het is nu eenmaal zo.

Diezelfde dame ging onderzoek doen naar dit fenomeen,
"vrijwillige blindheid".

 

En ja je ziet het overal over de gehele wereld. Ook ik. Misplaatst vertrouwen in autoriteiten.

* De politici doen wat het beste voor ons is.

* De bank verschaft ons een goede lening.

* De dokter weet wel wat hij / zij doet als er een medicijn voorgeschreven wordt.

* In het ziekenhuis bieden ze ons de beste verzorging, ook met chemotherapie.

* De krant verschaft ons altijd het nieuws volgens hoor wederhoor, en betrouwbaar.

* etc, etc, etc.

Al die bedrijven , instellingen en personen zullen wel moeten anders breekt er een opstand uit als mensen hier achter zouden komen … toch?

 

Niet dus. Al die bedrijven, banken, instellingen, personen, pedofielen, criminelen, witte boorden criminelen, etc etc hebben en kunnen nog steeds hun gang gaan. In open daglicht, zelfs terwijl het ene na het andere schandaal uitlekte in de pers. Nogmaals, IN HET VOLLE DAGLICHT, met goedkeuring van een lam geslagen bevolking. Hij of zij die zijn stem immers niet verheft bij onrecht keurt dit stilzwijgend goed. Vrijwillig blind!

Vrijwillige blindheid betekend: Als er informatie is die je zou kunnen en moeten kennen maar die je op de een of andere manier probeert te ontlopen. De wet beschouwt dit dan als vrijwillige blindheid. Je hebt er voor gekozen om het niet te weten! Vrijwillige blindheid is een epidemische ziekte in tijden waar we alles — zouden kunnen weten — door het internet.

Uit onderzoek blijkt dat 85% van de mensheid weet dat er problemen zijn, … maar ze zeggen daar niets over. Dat is een berg … stilte. … en veel blindheid. Mensen zijn blind uit angst, blind vanwege mogelijke represailles, blind omdat ze denken dat er toch niets zal gaan veranderen. En de mensen die er wel tegen ingaan, dat zijn de klokkenluiders en we weten allemaal wat er met hen gebeurt. Maar …. bekijk de video [ Nederlands ondertiteld ]

Conclusie: Vrijheid bestaat niet als je vrijwillig besluit om blind te zijn.

— Henk MutsaersLees ook: Hoe gevaarlijk is asbestDe laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]