Starterswoning met NGH garantie geeft meer financiële ruimt in 2018 zeker bij energiebesparingen.

huis kopen in geertruidenberg
Met de Starterslening overbrugt u het verschil tussen de prijs van uw eerste huis en het bedrag dat u bij de bank kunt lenen. De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft een norm gesteld waaraan een woning moet voldoen om binnen de starterslening te kunnen worden aangekocht zijnde de aankoopprijs plus de verwervingskosten ook wel Kosten Koper genoemd.Het maximum hiervoor is € 245.000 in 2017.
huis kopen koestraat 26 Geertruidenberg

Aanschaf Starterswoning


Dit jaar in 2018 is dit bedrag verruimt naar € 265.000 euro. Een huis dat wordt voorzien van energie besparende maatregelen (reeds bestaande ??) daarvoor is het maximale bedrag met NGH garantie € 280.000 euro.

Twee verdieners komen bovendien dit jaar voor een hogere hypotheek in aanmerking. Hiervoor telt het tweede inkomen in 2018 zwaarder mee. Werd in 2017 nog 60% meegeteld van het inkomen nu is dat verhoogd naar 70% van het tweede inkomen.

De berekening van de Kosten Koper kun je hier ongeveer uitrekenen

Belasting schenking 2018
Ben je tussen de 18 en 40 jaar oud en willen jullie je eerste huis gaan kopen, de zogenaamde starterswoning dan mag je ook dit jaar een schenking ontvangen van € 100.000 euro. In hoeverre beide regelingen elkaar overlappen is niet duidelijk. Daarvoor is het verstandig eerst inzicht te verwerven. Meer info vindt je o.a. hier

Er zijn ook zogenaamde generatiehypotheken.(Rabo) De Generatiehypotheek kun je echter niet afsluiten in combinatie met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Meer informatie bij de koop van een starterswoning vindt je hier bij de Nationale Hypotheek Garantie NHG


Ons huis in de Koestraat in Geertruidenberg staat ook te koop en valt ruim binnen de normen van de starterswoning garantie. Zeker met de reeds uitgevoerde energiemaatregelen en de maatregel die nog uitgevoerd kan worden met de Vortex Energy Saver

huis kopen

huis te koop koestraat 26 geertruidenberg
Woning te koop Geertruidenberg Noord Brabant

Energie neutraal: Nul op de meter
Vortex energie bespaar tip: Energieneutraal een stap dichterbij
Herken jij ook een voordeel als je er een ziet?
De historie van ons huis
— Henk Mutsaers 06 2735 3369 | eMail | 230.000 euro
-- Ik ben koerier dus altijd bereikbaar!

 

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio