Veelbesproken "Memo" vrijgegeven door Trump, ...

Gaat de "memo" het hele kaartenhuis van de "Deep State" laten instorten? Het gaat er wel op lijken gezien de reacties van de MSM media de reacties van de iets te geheime dienst het FBI, een dienst die wel-eens-waar veel onderzoeken maar daar nooit over rapporteren.
Welke koppen gaan er allemaal rollen de komende weken ?

[update 04-02-2018]
second american revolution


President Donald Trump heeft ingestemd met de derubricering van de memo waarvan wordt beweerd dat hij misbruik van de FBI-surveillance onthult. Het is nu aan House Intelligence Committee om het openbaar te maken.

Een memorandum van vier pagina's in opdracht van vertegenwoordiger Devin Nunes (R-California), voorzitter van de House Intelligence Committee, wordt openbaar gemaakt over de bezwaren van de Democraten, de FBI en het Ministerie van Justitie. [Bron niet toevallig RT die het gezannik na een jaar ook wel eens beu zijn geworden]

"Ik vind het verschrikkelijk, als je de waarheid wilt weten," zei Trump vrijdag in het Witte Huis nadat hij de memo terugstuurde naar het Congres. "Ik vind het een schande." -- "Veel mensen zouden zich moeten schamen, en veel erger dan dat," voegde Trump eraan toe. "Laten we afwachten wat er gebeurt."


De memo, in opdracht van het Republikeinse personeel van de House Intelligence Committee, bevat vermoedelijk informatie over surveillance-schendingen door het FBI en het ministerie van Justitie. Er wordt beweerd dat de FBI een bevel heeft gezocht om de medewerkers van president Donald Trump te bespioneren, zonder te onthullen dat de motivatie om dit te doen gebaseerd was op het beruchte dossier Trump-Rusland, ook bekend als het Steele-dossier, en gefinancierd door Hillary Clinton's campagne als oppositieonderzoek tegen Trump. {noot: denk aan Watergate]

Een van de belangrijkste punten van de memo, zoals vrijdag gemeld door de examinator van Washington, is dat het dossier samengesteld door de ex-Britse spion Christopher Steele een essentieel onderdeel was van de eerste FISA-applicatie om Trump-campagneadviseur Carter Page te bespioneren, en alle drie de verlengingstoepassingen.

Dit zou de memo zijn:Update 04-02-2018 bovenstaande video

 


Als je heden-ten-dagen YouTube video's op je website plaatst moet je niet verrast staan dat ze na 24 uur al weer geblokkerd zijn. Zogenaamd verwijdert door de eigenaar, maar nee, gewoon geblokkeerd door YouTube dat wordt dan door de eigenaar gemeld in een nieuw bericht. Geen nep nieuws maar gewoon sencuur. Bij het artikel #opendebeerput waren gisteren 2 video's verwijderd, vandaag is er weer een opnieuw geplaatst maar de belangrijkste is nog steeds niet vrijgegeven.
Hopenlijk krijgt deze pagina vandaag of ... morgen nog een of meer updates (?)
-- Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio