Ook de vis wordt vergiftigd door Monsanto

monsanto vis vergiftiging

Buiten de wilde vis blijkt de rest van de visstand vergiftigd te worden door een zeer bekend bedrijf: Monsanto !! Gekweekte vis is een "bewerkt" voedsel soort omdat de vissen bewerkte voeding krijgen. Je raadt nooit wat er in die bewerkte voeding zit en wat is er gebeurd met de onderzoeker die ontdekt heeft wat was er aan de hand is. Wat zit erin? Dat onderzocht een laborant / onderzoeker in Noorwegen. Ze kwam terecht bij een stof geleverd door Monsanto. ahhhh, dat bedrijf kennen we, vergif en corruptie zijn de allereerste woorden waar ik aan moet denken.

monsanto


Wat gebeurd er met een onderzoeker die iets ontdekt wat Monsanto niet zo keus vindt? Die wordt ontslagen. Wat zat erin het droog vismeel, ethoxyquin. Een niet goedgekeurde "antioxidant" [vermeld op de container] maar in werkelijkheid een pesticide, hoe kan het ook anders. Immers Monsanto en gezondheid zijn twee woorden die niet met elkaar te ruimen vallen. Ethoxyquin (E324) is een dierlijke synthetische "antioxidant" die niet geschikt is voor menselijke consumptie. Dus het vlees van die dieren zou dan ook niet meer geschikt zijn voor menselijke consumptie toch? Voor toepassing bij vismeel zijn nooit vergunningen aangevraagd of testen uitgevoerd anders dan de ontslagen onderzoekster uit Noorwegen. Wat verder onderzoek brengt al gelijk wat maffia achtige zaken aan het licht zoals het omkopen van een minister.

Kunnen we dan haast niets meer eten? Die conclusie heb ik inderdaad al jaren geleden getrokken. Daarom neem ik persoonlijk zoveel mogelijk maatregelen.

Wis Sticks iemand?
Deze video komt uit Europa, maar hetzelfde gebeurt in de VS. In feite zijn de dingen hier (VS) veel, veel slechter omdat de normen nog lager zijn en de corruptie hoger. Vuilnis visafval - gewaardeerd tegen 15 cent per kilo - wordt omgezet in verwerkte voedsel "vis" gerechten zoals goedkope vissticks, visballetjes en gemengde gerechten die "sommige" vis bevatten.

Bottom line advies: Als u de werkelijke visfilet niet op uw bord ziet, zou u misschien vispulp eten die vroeger afval was. Een op de drie vooraf voorbereide verwerkte visgerechten is verkeerd gelabeld. Geloof het of niet - crediteer waar krediet verschuldigd is - McDonald's Fish Fillet is gemaakt van 100% gecertificeerde door de oceaan gevangen Alaskan Pollock.

 

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio