Nederlanders het grootste slachtoffer van internationale #mediaprostitutie

#mediaprostitutie
De naam #mediaprostitutie kwam ik deze week ook al tegen in de Engelse taal in een van de vele nieuws video's die ik elke week bekijk. In de V.S. had men de namen Press & Prostition samengevoegd tot #presstitution. Dat is namelijk precies zoals ik erover denk. Eigenlijk heb ik voor een prostituee veel meer respect als voor de dames en heren #mediaprostituees, …. veel, heel veel meer. Bij een de laatste weet je wat je krijgt, bij de #mediaprostituees wordt je voor de gek gehouden, big time!!
nederlandse #mediaprostitutie


Bij de collega's van Niburu hadden ze onderstaande tabel. [dank]

nederlanders goedgelovige volk van de #mediaprostitutie

Kijkend vanuit het positieve dan zijn we met 18 procent al lang de kritische 10 procent grens gepasseerd. Een idee, nieuws, nieuwe stroming, etc krijgt gegarandeerd een draagvlak als de kritische grens van 10 procent is gepasseerd. Onlangs schreef ik het artikel "Nederland een mooi land, wel jammer dat er zoveel Nederlanders wonen!" Wat een beeld geeft van de Nederlandse mentaliteit in mijn ogen.

Nu kun je statistieken altijd maar beter met een korreltje zout nemen, maar dan nog. De Nederlanders op nummer #1 is geen compliment voor die Nederlanders. Er zou namelijk ook kunnen staan:

Nederlanders het aller domste volk.
— of —
Nederlanders het meest gehersenspoeld


Voor beiden is wel wat te zeggen immers, je had toch al wel op de spreekwoordelijke Hollandse Klompen kunnen aanvoelen dat de media een loopje met je nemen. (?)

* Met 9/11 zie je stalen kolommen in de lucht tot stof vergaan en blijft er van de 110 verdiepingen wolkenkrabber een schamele 3 verdiepingen puin achter in plaats van de ruim 20 verdiepingen wat normaal zou zijn geweest. De gezamenlijke #mediaprostitutie laat geen enkel alternatief nieuws van zich horen zoals het kwaliteitsboek van 9/11 Dr Judy Wood Where did the Towers go.


Over 2.22 uur weet je zelf wel wat de conclussie is, ...


* In de #mediaprostitutie worden hele programma's volgepraat over geld en de beurs, nog nooit heb ik een programma gezien dat de echte waarde van geld belicht. Het illegale piramide systeem, want anders kan ik het niet noemen. Het zou toch in het belang van iedere Nederlander moeten zijn om hier kennis van te nemen. In de #mediaprostitutie worden de belangen van de elite uiterst goed bewaakt blijkt uit bovenstaande grafiek. Ben je de Engelse taal machtig bekijk dan deze video eens, een klassieker: The Secret of Oz MOVIE - English - FREE.mov -Learn about the World Economy with Bill Still


1.50 uur is niet zoveel tijd om heel veel slimmer te worden, ...

 

* Bovenstaande voorbeelden zijn echter slechts "leugentjes om bestwil". Veel erger zijn de zaken die in onze #mediaprostitutie onder de pet worden gehouden over de giftige en dodelijke medicijnen, vaccinaties en chemotherapie, chemtrails en andere geheime direct energie wapens tegen de mensheid zoals H.A.A.R.P.

Toch vraag ik mij af hoe het komt dat iedereen heel de dag op de smartphone zit te staren en dan werkelijk stekeblind zijn voor al die berichten die "wij" daar elke dag lezen. Nee eigenlijk hoef ik mij dat niet af te vragen, de uiterst verfijnde spionage technieken van Facebook en Google doen hun werk uitstekend. De Nederlanders worden dom gehouden door de #mediaprostitutie en gehersenspoeld. Wat je intikt bij de zoekmachines krijg je namelijk (nog) gevonden, als je echter niet achterdochtig van aard bent kunnen ze je van alles wijsmaken. Alles!

Wij hebben namelijk geen vrije pers,
maar slechts propaganda kanalen !!

 

Een Franse weerman die een boek schreef over Chemtrails werd ontslagen, een signaal voor de heren en dames "journalisten" om niet van de gebaande paden te gaan. Het aantal journalisten die onder verdachte omstandigheden "om het leven' zijn gekomen zijn legio. Ga maar eens op onderzoek uit:

Een kleine zoektocht op YouTube met: "journalists who were murdered" leverde 26.000 video's op.

Als je dit als journalist weet kun je drie dingen doen;

1). Je blijft de waarheid onderzoeken en neemt het risico ontslagen of vermoord te worden.
2). Je neemt ontslag, gaat wat anders doen en je schrijft wellicht nog eens een boek.
3). Je verkoopt je ziel en zaligheid en gaat in de #mediaprostitutie

Een test voor argeloze #mediaprostitutie consumenten,…

… die in grote mate denken dat Donald Trump inderdaad een losgeslagen gek is, of niet?

 

Als zelfstandig nadenkend en zelfstandig nieuwsverzamelaar en burgerjournalist … die als enig belang heeft om te proberen de wereld een beetje beter te maken. Jawel eigen belang dus !!

Heb ik geleerd de afgelopen jaren dat politici nooit leiders zijn.Het zijn slechts volgers. Maar Trump is geen politicus. Trump is een zakenman. Een zakenman die een einde wil maken aan de Deep State en al hun misdaden. Dit alles gaat in tegen de mega #mediaprostitutie

— Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio