Geen Fake News: Samenzwering van de FBI, CIA, DNC en DOJ tegen President Donald Trump bloot gelegd

Donald J Trump
Deze week maakte President Trump zijn persoonlijke Fake News Awards bekend daarmee vooruitlopend op de Fake News industrie zelf. Immers, deze industrie heeft zelf de mond vol over fake news en willen via Facebook, Google en de MSM media de totale controle verwerven over de nieuwsvoorziening. Via slimme algoritmes worden automatisch berichten lager geplaatst zodat onwetenden nog langer in het donker gehouden worden. [update video 19-01-2018]
de Trump deep state oorlog

The Fake News Awards en de winnaars zijn: (tromgeroffel)


The News York Times staat met stip op nummer #1. Alle grote jongens staan er in ABC #2, TIME Magazine #4, The Washington Post #5, Newsweek report #8, maar de grote overal winnaar is het Fake News Network FNN of-te-wel CNN met maar liefst 4 vermeldingen. De FNN waarvan 90% van het Trump nieuws negatief is en dikke leugens bedoeld om het eigen blazoen schoon te houden zodat de echte samenzwering mat Rusland [Uranium One] in het donker en onontdekt blijft.

donald J Trump fake news awards 2017

Terug naar het echte nieuws de blootgelegde samenzwering! (video)

 

[2.05 min] Agenten van de FBI en vertegenwoordigers van het US Department of Justice (gerechtigheid) kortweg het DOJ worden beschuldigd van een samenzwering tegen de zittende president wat nog nooit is voorgekomen in de geschiedenis wat kan uitgroeien tot een constitutionele crisis.

Een aantal mensen gaan hiervoor achter de tralies verdwijnen.

Sommige mensen zijn nu zeer bang geworden en hadden niet verwacht dat Trump zou kunnen doen wat hij nu doet. Trump blijkt inderdaad het losgeslagen projectiel waarvan hij beschuldigd wordt. Alleen gaat "dat projectiel" nu wel effectief doel treffen! [4.00 min] Zijn de ambtenaren van de CIA en FBI dan onbetrouwbaar? Nee het zijn over het algemeen hard werkende en betrouwbare mensen maar de samenzwering speelt zich in de absolute top af.

Natuurlijk valt de naam Hillary Clinton weer waar James Comey spionage opdrachten uitvoerd in opdracht van #crookedhillary. De insider die informatie lekte naar de FNN [Fake News Networks]

[6.00 min] Notabene Special Counsel Robert Mueller doet onderzoek naar de vermeende Trump Rusland connectie en was in realiteit zelf betrokken bij de geheime frauduleuze Uranium One overeenkomst. En, … zo zitten er nog vele anderen lijken in de kast van de Deep State die doodsbang zijn dat Trump verder gaat zoeken als eerste President sinds JFK. John F. Kennedy waardoor je gelijk weet waarom hij indertijd vermoord was. Hij wist te veel, iets waarvoor Trump nu onder 24/7 beveiliging staat. Hij is waarschijnlijk de best beschermde President ooit.

Donald J. Trump ...
... heeft de oorlog verklaard aan de Deep State!

 

[19.30 min] De wereldwijde pedofilie netwerken in regeringskringen, koningshuizen en Holywood, het netwerk van geestelijk gestoorde mensen, het netwerk van corruptie, het netwerk van afpersing. Het is een nationale bedreiging voor Amerika waarvoor Trump het leger gaat inschakelen. [Gaat dit leiden tot internationale arrestaties?]

[24.40 min]

De pers blijft zwijgen over de duizenden arrestaties die plaats vonden in deze pedofilie netwerken in 2017 en over de executive order van Trump. Waarom? Omdat de media onderdeel zijn van het Deep State netwerk, het pedofilie netwerk.


[noot: En dat is dus het nieuws waar "wij' elke dag naar kijken en velen denken goed geïnformeerd te zijn. Het meest recente wereldwijde Fake News bericht is over de Shithole country's wat Trump nooit heeft gezegd zeggen getuigen. Maar wat zich nu als een boemerang keert tegen de FNN media want de bevolking is het eigenlijk wel eens met Trump als hij dat gezegd zou hebben. Het is immers de taal van de straat.]

De Clinton Foundation is al een jaar geleden gesloten en de files na de kerst in 2017 verbrand, een teken aan de wand.

De wereld staat op een kruispunt, Donald J Trump, die geen idee had hoe diep het rabbit hole werkelijk zou zijn kan geen vluchtweg meer nemen, hij toont moed en visie. Het is erop of eronder! Maar niet alleen voor hemzelf maar ook voor ons, voor de wereld.

 

Ga jij dit bericht delen of maakt het je niet uit om slaaf te blijven? Maakt het je niet uit om onrecht te zien en verder niks te doen? Wellicht is er een heel piep klein beetje moed voor nodig om dit te delen in je netwerk (?) Echter, jij hoeft je leven niet te riskeren zoals Trump, een risico wat hij nu wel aan zijn broek heeft hangen.

De oorlog tegen de Deep State is echt en nu gaande een oorlog die vele malen belangrijker is dat de uitkomst van WO 1 en WO 2.


- Henk Mutsaersupdate video 19-01-2018Open brief uit Brittain, ....De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio