Q this is big

Dit Wil Je Weten, Nee Moet Je Weten !! De wereld in vuur en vlam ... naar de meest hoopvolle toekomst ?

Q anon
De Illuminati waren woest toen Trump de verkiezingen won en ze zijn nu in paniek en proberen aan elke vorm van controle vast te houden waarvan ze denken nog iets te bezitten. Ze waren niet van plan om de bevolking te laten ontwaken, en hadden niet verwacht dat we tegen hen in opstand zouden komen. We nemen nu op veel fronten de controle over onszelf terug, en zij zijn geen partij voor ons vanwege de velen die nu wakker zijn geworden.
de neerwaardse spiraal doorbreken

Een kijkje in onze toekomst

Sinds 1871 is de VS Inc. eigendom van Britse, Vaticaanse en Rothschild-bronnen. Ze hebben de Amerikanen voor de gek gehouden met winstgevende oorlogen, in hun plan opnieuw een Romeins Rijk te verwezenlijken voor de Vaticaanse jezuïeten en Ur-Loges, die de ware aanstichters achter de schermen zijn.

Ze onderdrukken de bevolking d.m.v. voedselvergiftiging, chemtrails, elektromagnetisch letsel, suikerziektes, GMO’s, graanmodificatie, vaccins, de ziekte van Morgellons, nanotech, aids, fluoridering. Moord op andersdenkende dokters door Big Pharma maken deel uit van een “langzame dood-” campagne om wereldwijd de bevolking te reduceren en te controleren.

NESARA en GESARA

Er is een trigger ingesteld die de aandelenmarkt zal laten instorten en dan het nieuwe wereldwijde financiële AIIB-valutasysteem gesteund door goud/of andere harde activa in een klap implementeert. Deze trigger is ingesteld op het moment dat de cabal volledig is geneutraliseerd.

De maand maart 2018 wordt een belangrijk moment in de wereldgeschiedenis. De Executive Order die de aandelenmarkt laat instorten, om daarna de goud/asset-standaard binnen te halen en banken te nationaliseren, werd op 28 februari jl. achter gesloten deuren door Donald Trump getekend. Evenals de herziende Overeenkomst van het Parijs Akkoord, dat betekent dat NESARA/GESARA klaar is om te worden ingevoerd.

Verwacht dat de aandelenmarkten als een kaartenhuis instorten. Dat is de sleutel om systematisch het oude financiële systeem te devalueren, en te verwijderen. Zodra de aandelenmarkt tot een bepaald punt is gedaald, zal de Goud/Asset-geldstandaard wereldwijd worden geïntroduceerd. De introductie van de goud/asset-standaard en de RV zal gelijktijdig plaatsvinden, waardoor het nieuwe financiële systeem in bedrijf is gesteld.

Lees verder bij de Bron

Duizenden en duizenden mensen die als burgerjournalist al jaren en jaren het internet uitpluizen naar nieuws waarover de MSMedia niet berichten of slechts halve waarheden verspreiden staan sinds eind 2017 bol van het fenomeen Q Anon. Zo ook in ons programma dotcom.radio waar Mike Donkers het voortouw genomen had en vrijwel van het begin een trouwe Q Anon volger werd. Lees verder


belangrijk bericht Q anon


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]