Q this is big

De Cen#uur gaat extreme vormen aannemen op @oogle, $acebook en Twi!!er.

Q
Ik schreef er vorige week al over dat verschillende kanalen op &uoTube totaal verwijderd waren, geblokkeerd, maar dat waren relatief kleine jongens met slechts 100.000 tot 250.000 volgers. Nu amper een week verder zijn de groten aan de beurt zoals info_ars en Natural#ews. Van dit laatste kanaal met een miljoenenpubliek werden alle 1700 video's verwijderd. En nee dat treft niet alleen de VS maar de gehele wereld. Totale openlijke 0ensuur dus !!
I want you


In de titel van dit artikel ztiten een praa opztetelijke schijrffoutne. Leuk voor de taalpuristen waar ik toch al geen vriendjes mee was. Vroeger liet ik al mijn artikelen op taalfouten controleren maar als dan het artikel na een dag of twee dagen later gepubliceerd werd was soms de bijbehorende video al van You!ube verwijderd, niet handig dus. Nu zouden we wel eens een stap verder moeten gaan. De zeokrobots van @oogle en alle andere internet "vreinden", de zogenaamde kunstmatige intelligentie ook wel artificial intelligence, een proces waarbij computers meer en meer taken gaan overnemen van mensen. De zookrobots worden gevoed met woorden die verdacht of verboden zijn en je video kan al verwijderd worden, volautomatisch zonder tussenkomst van menselijke ogen. Je artikel lager in de ranking geplaatst worden, je tweet van Twi!!er verwijderd worden of de politie staat bij je thuis aan de deur om even uitleg te komen vragen. Al gebeurd in ons vreedzame kikkerlandje.

AI
trust

Maar dat spelletje kan door verschillende partijen gespeeld worden door in woorden sommige letters door cijfers of andere tekens te vervangen. Nadeel is dat het voor pas ontwakende medeburgers moeilijker wordt om per ongeluk deze artikel te vinden via keyw00rden [sleutelwoorden].

Is dit spelletje van big brother
nieuw voor mij?


Nee hoor, in het begin van de 2000 jaren moest ik al enkele keren mijn gehele website handmatig aanpassen van het Amerikaanse bedrijf dat ik vertegenwoordigde om schadeclaims te vermijden omdat er een vertegenwoordiger van de FDA toezicht hield op de publicaties over de gehele wereld.

Na de start van ons radio programma c.q. podcast "gezondheidsradio" in 2008 werd ik al binnen een jaar uitgeroepen tot kwakzalver. De vermelding staat nog steeds in de @oogle ranking. Ik vond het eigenlijk wel vreemd dat de website van kwakzalverij zo hoog in de zoekresultaten naar voren kwam. Ik heb er jaren hard aan moeten werken met meer als 2.000 artikelen om een goede ranking te kunnen verwerven in die tijd en zo'n schamele zuurpruimen blog staat met mijn naam op nummer één, onbegrijpelijk.


@oogle henk mutsaers


Met de paar video's op You!ube viel ik dankzij mijn protestlied Hope C0mes In The D_ark ook daar al gelijk in 2011 in de prijzen. De video werd verwijderd uit de index en onvindbaar. Maar wel vindbaar bij duckduckgo.

duckduckgo hope


Na de start van dotcom.radio waar we de podcast ook via You|ube gingen uploaden werd na elke upload een automatische AI mail gestuurd met de melding dat er gebruik werd gemaakt van muziek waar copyright op zat. Mijn eigen liedje dus. Maar elke week moest ik dat opnieuw bewijzen. Daar ben je dan wel klaar mee na verloop van tijd.

Nu is inmiddels mijn gehele YT account demonetised, er worden dus geen advertenties meer vertoond dus de kosten voor het hosten van de websites en mp3 files komen steeds meer uit de eigen portemonnee. Maar je moet er wat voor over hebben om in een betere wereld te willen leven zeg ik dan maar.


Echter bestaat de kans dat we dit spelletje niet oneindig vol kunnen houden. Ook al worden we totaal geblokkeerd in de zookresultaten, dit betreft toch niet meer als 25 tot 35%. De rest weet mij / ons wel te vinden. Maar het kan ook nog wel zo gek worden dat providers geen sites meer mogen beheren die net als wij "nep"nieuws (!?) verspreiden met een zogenaamd internet paspoort. Dat recht is alleen maar toebedeeld aan de grootschalige NNM, de NepNieuwsMedia.

— Henk Mut@aers

Zie dit recente voorbeeld van internet Cen@uur.

UK conspiracy of silence – rape gangs exposed – truth teller's Twitter account shut down

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]