Waar moet je op stemmen, … als je verandering wilt?

yes
Al een aantal jaren voer ik op gedachtenvoer een anti-stem beleid. Het heeft geen enkele zin om op dat clubje zelfingenomen anti-democratie, multinational beleid voerders, Bilderberg marionettenpoppen en anti-referendum figuren te gaan stemmen. Met als voorman de man die totally, totally, totally tegen referenda is. Ik ga dus daar nooit meer op stemmen … maar, ...
waar moet je op stemmen

15 Maart ga ik toch maar weer stemmen,
wellicht voor de aller, allerlaatste keer, …

Als je het goed bekijkt is Zwitserland wellicht het enigste land waar men kan spreken van; "het volk regeert" Stemmen per referendum is daar tot kunst verheven en nogmaals, daarmee is het wellicht de enigste democratie ter wereld. Maar dat is nou niet het sprekende voorbeeld voor mijnheer Rutte die toch liever zelf de dienst uitmaakt. Dat is nu wel duidelijk dus mijnheer Rutte kan maar beter totally, totally, totally oprotten, om het maar eens fijntjes in zijn eigen woorden uit te drukken.

Tot gisteren was ik er dus een groot voorstander van om het hele zootje in zijn "Haagse sop" te laten gaarkoken. Regeren per minderheid, want het volk vertegenwoordigen doen ze al heel lang niet meer met die geweldige opkomstcijfers.

Tot gisteren, totdat ik deze speech gehoord had van Thierry Baudet van het Forum Voor Democratie. [FVD]

mijn stem verlanglijst

Ik heb best een veeleisende verlanglijst om mijzelf te motiveren nog eenmaal te gaan stemmen. Ik denk dat het nu of ... nooit meer gaat worden. De opmaat naar stemmen per referendum of nooit meer gaan stemmen. De tijd van zelfingenomen miniatuur dictators is in mijn ogen voorbij.

Thierry; "Datgene dat ons zou moeten beschermen heeft zich tegen ons gekeerd".

Eveneens gisteren, bij BNR radio's Ask me Anything was het onderwerp het wantrouwen van de media, de overheid de bedrijfsleiders. Volgend de opiniepeiling hadden 52% van de mensen nog vertrouwen in de media. Ik vraag me sterk af of deze 52% nog wel leven in dezelfde wereld waarin ik leef. Leven deze mensen niet in de wereld zoals deze getoond wordt door die media, met leugens en bedrog.

Thierry; "Op elk vlak worden we verzwakt, ondermijnt, overgeleverd".

Er is natuurlijk allang iemand in Nederland die zaken durft te benoemen maar die iemand, daar pas ik niet bij. Ik zie dat meer als "veel garen, weinig wol".

Thierry; " … waarin burgers elke democratische controle zijn verloren".

Thierry; " … en een publieke omroep die dagelijks hun schijndebatten uitzend".

Thierry; " … de dynamiek is uit de samenleving verdwenen".

De laatste weken is er veel over gesproken in ons programma / podcast dotcom.radio en het was Mike die me deze video toestuurde zonder, … zonder het van hem gebruikelijke commentaar voorzien. Dat was dan ook niet nodig, Thierry is in deze speech meer dan duidelijk voor mij.

Ik blijf ten aller tijden scherp opletten, wie wat zegt en waarom. Ik denk dat er altijd kansen opduiken, mogelijkheden zich aandienen. Soms zijn er die mogelijkheden maar voor korte duur, voordat een net zich sluit, als men weer eens een vernuftige manier heeft bedacht om gevaren in te dammen of zelfs te te elimineren.

Twee maanden tot aan 15 maart zijn kort, daarom kan het ook zo zijn dat ik van tegenstander ineens een fanatieke voorstander kan worden als ik ergens in geloof, … en de hoop heb, … de hoop dat het deze keer goed zit.

Thierry; "Waar moet je op stemmen als je verandering wil?"

— Henk Mutsaers
Stemmen per referendum, ... ook iets voor jou? https://forumvoordemocratie.nl/


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio