TV opname voor een nieuw SBS 6 TV programma Marktplaats bij ons thuis.

marktplaats SBS6 TV
Een paar weekjes geleden had ik een advertentie geplaatst online op Marktplaats om ons huis te promoten voor de verkoop. Een team werkend voor SBS 6 pikte dit bericht op en wilde opname bij ons thuis komen maken voor een nieuw programma. Niet alleen de verkoop van ons huis zou belicht worden maar ook het verhaal daar achter om naar Frankrijk te emigreren.
SBS 6 TV Marktplaats

SBS 6 Marktplaats TV

 

Zaterdagmorgen (09-12) kwam presentator Maik de Boer langs met een cameraman, geluidstechnicus en een regisseur om de opnamen te maken voor het nieuwe SBS 6 programma marktplaats. Het werd een hele leuke spontane ongedwongen ontmoeting waarbij we gemakkelijk een half zouden kunnen vullen, of meer. Uiteindelijk gaan het echter zo'n twee minuten zendtijd opleveren waarbij ook nog twee buren uit de straat aan het woord zouden komen. Ook deze waren beiden enthousiast over hun bijdragen. We houden je op de hoogte als de uitzending medio Februari gaat plaatsvinden.

Meer indo over het nieuwe SBS 6 programma vindt je hier: https://www.sbs6.nl/programmas/marktplaats/

- Henk Mutsaers

huis kopen

huis te koop koestraat 26 geertruidenberg
Woning te koop Geertruidenberg Noord Brabant

Energie neutraal: Nul op de meter
Vortex energie bespaar tip: Energieneutraal een stap dichterbij
Herken jij ook een voordeel als je er een ziet?
De historie van ons huis
— Henk Mutsaers 06 2735 3369 | eMail | 230.000 euro
-- Ik ben koerier dus altijd bereikbaar!

 

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio