Donald J. Trump zijn eerste State of the Union

trump state of the union
Voor de allereerste keer in mijn leven kwam ik uit bed voor een Amerikaanse politieke gebeurtenis om getuige te zijn van een stukje wereld geschiedenis. Het begon natuurlijk met een bloemlezing van zijn eigen resultaten, en die mogen er zijn. Natuurlijk moest Trump hier zijn eigen palmares oppoetsen, hij werd immers afgeschilderd als de grote gek in de wereld politiek. En het publiek, …. dat smulde ervan. De ene na de andere staande ovatie viel hem ten deel. Update 11.00 uur
trump state of the union 2018


Meer banen, lagere belastingen voor zowel bedrijven als de arbeiders, dat hoort de bevolking natuurlijk maar al te graag. Trump haalt de Amerikaanse industrie terug uit de goedkope arbeidslanden door de aangekondigde belastinghervormingen.

Vandaag kondigt hij aan wat voor toekomst we kunnen verwachten, als een team, als een land. Nadat ik een aantal keren in de States ben geweest waaronder op 9/11 kan ik een beetje aanvoelen wat de nationale mentaliteit is van de Amerikaanse bevolking, de hoop voor de toekomst krijgt vandaag met deze State of the Union een enorme boost.

''Het hart van een mens is als een kleed: op de plek waar het is hersteld, is het het sterkst.''
— Paul Brulat


Vanaf vandaag wordt elke goede arbeider beloond en iedere ander die ons land ondermijnt zal verwijderd worden. Ik heb, voordat ik deze ruimte heb betreden vandaag, een order getekend om onze behoudende politiek onder het licht te houden en mensen op te sluiten in Guantanamo Bay die dat verdienen.

Het verdedigen van Amerika op elke manier mogelijk, voor de mensen die dit land droomden en hebben gebouwd. Zolang we vertrouwen hebben is er niets wat we niet kunnen bereiken om ons land veilig te houden en te maken.

De hooggespannen verwachtingen over de verdere ontwikkelingen rondom de Deep State kwamen totaal niet aan bod. Dodelijke stilte? Net zoals de Main Stream Media ook in alle talen zwijgen wereldwijd? De enige aanwijzing zou kunnen zijn de verwijzing naar Guantanamo Bay. Maar … dit zwijgen moet ook de druk op de toekomstige Gitmo 'bewoners' tot een kookpunt doen stijgen. Waar zwijgen krachtiger is dan spreken (?)


Update 31-01-2018 11.00 uur: Even een rondje langs de kwaliteitskranten van Nederland vanochtend.

Verschillende kranten melden het nieuws dat Guantanamo Bay open bleef als nieuws dit is echter al enkele weken bekend in het alternatieve circuit. Natuurlijk konden we ergens lezen dat de economische successen al in gang waren gezet door voorganger Barack Obama [ja ja, pro Hillary fans AD.nl] En natuurlijk hangt het Rusland schandaal van Trump nog als een zwaard boven het witte huis [daar zit wat in, het Rusland schandaal dat Uranium One heet en waar de namen van Obama en Clinton aan verbonden zijn en waar zeker nog koppen gaan rollen].

Het NRC had het tenminste nog even over "Geef de memo vrij" Jeff Duncan zou bij het verlaten van de zaal tegen Donald Trump gezegd hebben; "Geef de memo nou maar vrij", geregistreerd door een camera. Trump zou gezegd hebben; "Maak je geen zorgen, honderd procent." Volgens de schrijver van het betreffende artikel zou dit de relatie tussen de Democraten en Republikeinen in gevaar brengen, evenals het Rusland-onderzoek van Robert Mueller. [dat gaat hoe dan ook gebeuren deze relaties verstoren. Dat krijg je met zwaar criminele activiteiten binnen de partij.]

Trouw slaat de spijker op zijn kop in de aanhef van het artikel waar ze melden dat het gevaar voor de Amerikaanse eenheid van buitenaf komt door deze zin; "En als ze goed luisterden, begrepen ze hoe ze die toekomst het beste veilig konden stellen: door zich teweer te stellen tegen gevaren van buiten, die soms vlak in de buurt te vinden zijn". [schrijver Bas de Hond bleek via CNN gekeken te hebben wat hem al gelijk een zeer bedenkelijk certificaat geeft] - [het gevaar is echter een zege dat die bende eindelijk opgerold gaat worden

— Henk Mutsaers
 

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio